Următorul chipset pentru smartphone-uri de la Samsung ar putea fi Exynos 9810

1.221 ori
<b>Următorul chipset pentru smartphone-uri de la Samsung ar putea fi Exynos 9810</b>Acum câteva zile am văzut un teaser asociat lansării noilor procesoare Samsung Exynos din seria 9, iar astăzi descoperim mai multe detalii despre seria de față. Modelul flagship numit Exynos 9810 ar urma să fie integrat la bordul lui Galaxy S8 și pe

Samsung ar putea să prezinte şi alte produse în afară de tablete la MWC 2017 şi un procesor ar putea fi printre ele. Am văzut de curând apărând pe web teasere cu privire la acest chipset, un Exynos din Seria 9.

Samsung Exynos

În plus, a apărut şi un profil pe Linkedin al unui intern la Institutul de R&DSamsung din India, angajatul menționând că a lucrat la dezvoltarea lui Exynos 9810. Acesta este un chipset nou, poate chiar cel care va sosi pe Galaxy S8, ca alternativă la Snapdragon 835. Insiderii din industrie speculează că vom vedea două versiuni ale acestui chipset: un Exynos 9810V şi Exynos 9810M.

Samsung Exynos 9810

Primul va avea un GPU 18 core Mali G71, în vreme ce Exynos 9810M va opta pentru unul 20 core Mali G71. Îmi imaginez că jocurile vor arăta fantastic terminalele cu aceste chipseturi la interior. Următorul procesor Exynos ar urma să vină cu core-uri Mongoose M2, un upgrade faţă de cele de anul trecut, din gama M1.

Ca şi Snapdragon 835, procesoarele Exynos din Seria 9 folosesc tehnologie Samsung FinFET de 10 nm. Vom vedea și ce regiune a globului primește Exynos pe Galaxy S8 și care primește Snapdragon 835.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×