Samsung începe lucrul la firmware-ul Android 7.0 Nougat pentru smartphone-urile Galaxy S6 și S6 Edge

1.932 ori
<b>Samsung începe lucrul la firmware-ul Android 7.0 Nougat pentru smartphone-urile Galaxy S6 și S6 Edge</b>Iată că după ce modelele Galaxy S7 și S7 Edge au primit un build beta bazat pe Android 7.0 Nougat, este rândul posesorilor de S6 și S6 Edge să aibă un motiv de bucurie. Aflăm astăzi faptul că firma sud-coreeană tocmai ce a începutul lucru la actualizarea

După cum probabil știți, smartphone-urile Samsung Galaxy S7 și S7 Edge au primit de curând un build beta bazat pe Android 7.0 Nougat, acesta fiind disponibil pentru instalare manuală prin intermediul celor de la XDA. Acum descoperim faptul că Samsung ar fi început lucrul și la acest pachet software destinat modelelor S6 și S6 Edge, semn că actualizarea ar putea sosi la scurt timp după distribuirea sa pe flagship-urile din acest an.

Aflăm că firmare-ul inițial Nougat destinat acestor terminale poartă numele de serie XXS5DPK7, build ce ne va aduce toate bunătățile din Android Nougat. Există șanse să primim noua interfață Grace UX pe aceste handset-uri și nu ar fi exclus să vedem implementat și aici funcția Always On Display.

Cât despre sosirea update-ului cu pricina, cele mai multe surse indică distribuirea sa la începutul anului 2017 atât pentru smartphone-urile din gama Galaxy S7, cât și pentru aceste două modele S6 și S6 Edge. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×