Oppo 5X urmează să fie prezentat la MWC 2017 pe 27 februarie, împreună cu alte câteva modele noi; Iată un teaser!

Autor:  | Publicat în:  Oppo 817 ori
<b>Oppo 5X urmează să fie prezentat la MWC 2017 pe 27 februarie, împreună cu alte câteva modele noi; Iată un teaser!</b>Cam pe ultima sută de metri cei de la Oppo își anunță prezența la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017, locație unde vor prezenta printre altele și smartphone-ul Oppo 5X. Acest din urmă dispozitiv a primit astăzi un teaser oficial și alături

Companiile chineze au început să participe tot mai des la showuri tech, iar Oppo nu face excepţie. La urma urmei vorbim despre o firmă care vinde zeci de milioane de telefoane pe an, ba chiar ajunge la suta de milioane în curând. Ei bine, cele mai noi modele Oppo sunt gata de debut la MWC 2017. Compania ar fi programat un eveniment pentru prezentarea lui Oppo 5X pe 27 februarie.

Oppo

E foarte posibil ca Oppo 5X să fie de fapt o serie, care include multiple terminale. Deocamdată avem doar teaserul de mai sus, care face clar aluzie la modelul 5X. Flagshipurile actuale sunt Oppo R9s şi R9s Plus, lansate toamna trecută, deci e momentul unei înnoiri. Aparent Oppo va prezenta şi inovaţii în domeniul fotografiei la MWC 2017, promiţând că oferă capacitatea de a captura imagini detaliate.

Acel "5X" ar putea avea legătură poate şi cu zoom optic sau un clear zoom, nu doar cu numele unui handset. Anul trecut asistam la debutul tehnologiei de încărcare VOOC şi a unei noi tehnologii de stabiizare pentru cameră. În acest an, sub motto-ul "Go 5X further" (Mergi de 5 ori mai departe), aşteptăm smartphone-uri care să rivalizeze cu inovațiile de pe LG G6 sau Huawei P10. Prezicem și corpuri metalice subțiri, acustică HiFi, camere selfie de top și procesoare Snapdragon.

Între timp nostalgicii şi curioşii încă îl aşteaptă pe Oppo Find 9 ...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×