Următorul iPhone ar putea sosi cu o cameră ultra wide; Modulul camerei ar fi ascuns de o vopsea specială

691 ori
<b>Următorul iPhone ar putea sosi cu o cameră ultra wide; Modulul camerei ar fi ascuns de o vopsea specială</b>Analistul Ming-Chi Kuo revine cu predicţii legate de iPhone-urile din 2019! De această dată e vorba despre iPhone XI, care ar urma să adopte o cameră ultra wide, după modelul rivalilor. Flagship-urile Huawei şi Samsung

Analistul Ming-Chi Kuo revine cu predicţii legate de iPhone-urile din 2019! De această dată e vorba despre iPhone XI, care ar urma să adopte o cameră ultra wide, după modelul rivalilor. Flagship-urile Huawei şi Samsung au deja această dotare, net evoluată faţă de vremurile când LG şi ASUS experimentau cu aşa ceva.

Sursa mai confirmă ceea ce bănuiam deja şi anume că iPhone XI şi iPhone XI Max vor avea 3 camere în spate. Nu cunoaştem încă dispunerea lor, fie în formă de triunghi integrat în modul pătrat sau în linie orizontală, cum au indicat randările din ultima vreme. Astfel, iPhone XI va veni cu o cameră principală, una tele cu zoom optic 2X şi una ultra wide de 12 MP, produsă de Sony şi cu pixeli de 1 micron.

Kuo consideră şi că Apple va folosi un material şi o vopsea speciala care va acoperi zona camerei pentru a ascunde obiectivele şi a le face mai discrete. Mai aflăm de la sursă că iPhone XR 2019 va face trecerea la două camere de această dată, probabil primind o cameră telephoto pentru zoom 2X. Vor fi upgrade-uri şi în zona selfie, Apple lăsând în sfârşit în urmă camera de 7 MP, poate în favoarea uneia de 12 sau 13 MP.

Apple ar urma să înlocuiască camera actuală cu 4 straturi de sticlă cu una cu 5 straturi. Toate cele 3 iPhone-uri noi vor face tranziţia spre această cameră selfie. În continuare rămâne bătut în cuie un debut în septembrie pentru trio-ul de telefoane noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×