Apple pregăteşte 3 iPhone-uri pentru acest an: unul cu cameră triplă, un urmaş pentru XR şi un XS2 cu cameră duală

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.574 ori
<b>Apple pregăteşte 3 iPhone-uri pentru acest an: unul cu cameră triplă, un urmaş pentru XR şi un XS2 cu cameră duală</b>La câteva zile după marea scăpare a lui @OnLeaks legată de designul camerelor de pe viitorul iPhone, avem şi idei despre lineup-ul complet de telefoane Apple pe 2019. Se pare că vom primi tot o tripletă, conform celor de la Wall Street Journal

La câteva zile după marea scăpare a lui @OnLeaks legată de designul camerelor de pe viitorul iPhone, avem şi idei despre lineup-ul complet de telefoane Apple pe 2019. Se pare că vom primi tot o tripletă, conform celor de la Wall Street Journal.

În 2019, Apple ar urma să ne ofere un succesor pentru iPhone XR şi două modele high end. Una va fi iPhone XS2, cu cameră duală şi cealaltă iPhone XS Max 2, cu 3 camere în spate în acel format pătrat. Încă nu e clar rolul celei de-a treia camere la bordul noului iPhone, dar sursele afirmă că Sony e în spatele acelui senzor, cu captură 3D îmbunătăţită.

iPhone XI

(Sursă randare: @onleaks)

Auzisem că şi LG ar pregăti camere 3D pentru flagshipul său, deci ceva se coace cu siguranţă. Dacă iPhone XR2 are probabil tot ecran LCD, din 2020 Apple trece exclusiv la OLED-uri pe toată seria de telefoane. Asta ar putea creşte preţul terminalelor. Imediat după apariţia articolului WSJ, designerul Benjamin Geskin a creat randarea de mai sus.

A se remarca faptul că mai toate scăpările arată doar spatele terminalelor. Judecând după trendurile actuale, ar trebui să vedem schimbări şi în faţă, cu micscorarea grosimii muchiilor şi cu breton mai îngust. Aflăm la toamnă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×