iPhone XR 2019 primește randări din partea producătorilor de huse; Vedem și variantele de culoare

1.171 ori
<b>iPhone XR 2019 primește randări din partea producătorilor de huse; Vedem și variantele de culoare</b>Finalul primăverii ne aduce iată și noi randări pentru iPhone XR 2019, telefonul pregătit de către Apple pentru debut în luna septembrie a acestui an. De această dată vedem randări din partea producătorilor de huse

Finalul primăverii ne aduce iată și noi randări pentru iPhone XR 2019, telefonul pregătit de către Apple pentru debut în luna septembrie a acestui an. De această dată vedem randări din partea producătorilor de huse, imagini în care device-ul este reprezentat în mai multe variante de culoare alături de o carcasă transparentă.

iPhone XR 2019

Ce remarcăm pentru început este faptul că nuanțele de culoare prezentate în cazul de față sunt mai diferite față de cele anterior văzute aici. Culorile par ceva mai subtile și nu atât de aprinse precum avem și la ora actuală pe iPhone XR. Se merge pe un look mai matur dacă îl putem numi astfel, deși nu ar fi exclus ca producătorul acestor huse să își fi imaginat complet alte nuanțe decât cele care vor debuta oficial.

Un alt element pe care îl descoperim la aceste randări este faptul că modulul camerei foto duale din spate este acum colorat în negru și nu în aceeași nuanță precum restul carcasei cum scoteau la iveală imagini anterioare. În rest totul rămâne la fel cum îl știam, de la decupajul din ecran, modulul foto pătrat și la amplasarea butoanelor fizice pe rama metalică.

iPhone XR2019 va avea procesor Apple A13 la pachet, probabil 3 GB RAM și din câte se vehiculează, suport pentru încărcare wireless inversă. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×