iPhone XI primeşte noi randări, tot cu cameră triplă în modul pătrat; Vedem și un video

1.570 ori
<b>iPhone XI primeşte noi randări, tot cu cameră triplă în modul pătrat; Vedem și un video</b>OnLeaks, aceeaşi sursă care ne-a adus cele mai credibile randări de iPhone XI de până acum continuă să vină cu noutăţi şi exclusivităţi. De această dată vedem cum arată iPhone XI printr-o serie de randări şi un video publicate

OnLeaks, aceeaşi sursă care ne-a adus cele mai credibile randări de iPhone XI de până acum continuă să vină cu noutăţi şi exclusivităţi. De această dată vedem cum arată iPhone XI printr-o serie de randări şi un video publicate de @OnLeaks în parteneriat cu site-ul Cashkaro.com.

iPhone XI

Designul nu s-a schimbat foarte mult faţă de ce ştiam, doar că acum camerele din spate par grosolane şi uriaşe. Lentilele sunt de 1.5x ori mai mari decât le lăsasem şi chiar sper că Apple să fi găsit acea metodă să le camufleze. Cert e că vom avea 3 camere foto în spatele lui iPhone XI, dispuse în formă de triunghi şi într-un modul protuberant pătrat.

iPhone XI

Bretonul rămâne la posturi în faţă, iar zona frontală în general nu va fi foarte diferită de cea a lui iPhone XS sau X. Modelul de bază iPhone XI are ecran de 5.8 inch, doar că ar fi fost reduse aproape insesizabil grosimea muchiilor şi bretonului. Acest iPhone XI ar măsura 143.9 x 71.4 x 7.8 mm, deşi talia sare la 9 mm cu protuberanţa camerei.

În spate avem sticlă şi aparent ar fi o singură bucată de sticlă, care include zona ieșită în relief a camerei. Forma butonului Mute este similară cu varianta veche de pe iPad-uri, iar jos avem tot port Lightning, deci nici urmă de USB Type-C. Evident designul se mai poate schimba până la toamnă când vin noile iPhone-uri, dar avem în mare conturată o idee cu privire la varianta finală.

Rămâne de văzut şi ce senzori va include acea cameră şi dacă se va merge pe camera ultra wide şi în ce măsură se upgradeaza capacitatea de zoom pentru senzorul cu obiectiv telephoto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×