Reduceri și Campanii Online #130: Azi QuickMobile, eMAG, iHunt, Libris [...]

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 549 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #130: Azi QuickMobile, eMAG, iHunt, Libris [...]</b>Iată-ne ajunși și în ultima zi din octombrie, ultima zi de dinaintea avalanșei de reduceri Black Friday în care verificăm ofertele retailerilor pentru a vedea ce noutăți și-au mai făcut apariția. Ca de fiecare dată avem pentru voi și un produs

Ultima zi din octombrie și totodată ultima zi de dinaintea avalanșei de reduceri cu ocazia Black Friday este aici și ne aduce câteva oferte foarte interesante. Noi am verificat fiecare magazin online în căutarea celor mai proaspete campanii pe care le includem astfel în lista de mai jos. De asemenea, așa cum v-am obișnuit, la final de articol veți găsi și câteva detalii despre un produs erou al zilei care bifează un discount atractiv!

Produsul erou al zilei:

În ultima zi de reduceri flash organizate de către QuickMobile mai găsim și aspiratorul robot numit Roomba R16, un dispozitiv care va aspira podelele și covoarele din casă în locul vostru. Acest aspirator este capabil să înlăture orice urmă de praf și vine echipat cu o perie laterală rotativă care permite curățarea în jurul mobilei și în zonele greu accesibile. Prețul este de 1349 lei acum, dar puteți aplica și codul promo QUICK202 pentru o extra reducere de 3%! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×