Lenovo S5 Pro ar putea fi un alt smartphone cu 4 camere foto în spate; Vedem un teaser

943 ori
<b>Lenovo S5 Pro ar putea fi un alt smartphone cu 4 camere foto în spate; Vedem un teaser</b>În așteptarea lansării lui Lenovo Z5 Pro de astăzi iată că descoperim un material teaser inedit postat chiar de către CEO-ul Lenovo pe Weibo. În acest teaser vedem clar un modul de cameră foto ce găzduiește 4 senzori într-un setup ce

Astăzi pe data de 1 octombrie așteptăm lansarea lui Lenovo Z5 Pro, un telefon deosebit care va adopta același mecanism de cameră slider pe care l-am văzut și pe Oppo Find X. Pe lângă acest terminal se pare că firma chineză va mai avea ceva inedit de prezentat în perioada următoare sau poate tot astăzi în cadrul evenimentului din China și anume modelul Lenovo S5 Pro care va aduce 4 camere foto în spate.

Lenovo S5 Pro

Un teaser cât se poate de sugestiv tocmai ce a fost postat de către vice președintele companiei Chang Cheng pe platforma chineză Weibo, material ce ne prezintă cele 4 camere foto însoțite de un bliț plasat central într-un modul pătrat ce amintește de abordarea Huawei pentru smartphone-urile Mate 20 și Mate 20 Pro.

Lenovo S5 Pro

Nu știm exat rolul fiecărui senzor din această ecuație, dar tot o postare a lui Cheng ne prezintă o fotografie realizată cu acest smartphone unde apare inscripția "Super 2X Optical Zoom" și o referire la implicare AI-ului în ecuație. Va fi interesant de văzut cu ce dotări sosește la pachet Lenovo S5 Pro, asta în stiuația în care varianta standard S5 oferea procesor SD625, 3 sau 4 GB RAM și ecran FHD+ de 5.7 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×