Orange da startul campaniei de Paște "tu alegi ce-ți aduce Iepurașul"

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.185 ori
<b>Orange da startul campaniei de Paște "tu alegi ce-ți aduce Iepurașul"</b>Orange România a anunțat astăzi pornirea unei campanii de Paște numite "tu alegi ce-ți aduce Iepurașul". E vorba despre o campanie prin care clienții vor avea posibilitatea de a decide prin vot care va fi produsul ce va beneficia de ofertă...

Orange România a anunțat astăzi pornirea unei campanii de Paște numite "tu alegi ce-ți aduce Iepurașul". E vorba despre o campanie prin care clienții vor avea posibilitatea de a decide prin vot care va fi produsul ce va beneficia de ofertă specială în ziua următoare.

Campania are loc între dată de 2 aprilie și 30 aprilie, iar zilnic produsele Orange vor concura în categoriile tablete, telefoane și gadgeturi. Va fi o "competiție" între 3 produse din aceste categorii și orice client le va putea vota, în funcție de preferințe. Votarea se va realiza pe baza unei adrese email și veți putea opta pentru un singur produs pe zi.

Apoi în ziua următoare produsele vor beneficia de reduceri, iar acel produs care câștigă competiția va fi inclus într-o ofertă specială și va primi cea mai mare reducere. Veți fi informați via email despre statutul acestor reduceri. Vor exista zile dedicate unor categorii de produse, precum o zi smartphone 4G, una a telefoanelor colorate, a ceasurilor smart, a tabletelor 4G și altele.

De menționat și că în magazinul online Orange punctele Thank You valorează acu 50% mai mult acum la achiziția unui produs cu prelungirea contractului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×