Utilizatorii HTC se plâng că tastatura preinstalată pe terminalele lor afişează reclame; HTC afirmă că... e o eroare

1.710 ori
<b>Utilizatorii HTC se plâng că tastatura preinstalată pe terminalele lor afişează reclame; HTC afirmă că... e o eroare</b>Câţiva utilizatori de terminale HTC au început să remarce un aspect bizar legat de terminalele lor şi anume că aplicaţia Tastatură afişează reclame. E vorba despre aplicaţia preinstalată, oferită de către HTC, iar compania taiwaneză a pus totul pe seama u

Câţiva utilizatori de terminale HTC au început să remarce un aspect bizar legat de terminalele lor şi anume că aplicaţia Tastatură afişează reclame. E vorba despre aplicaţia preinstalată, oferită de către HTC, iar compania taiwaneză a pus totul pe seama unei erori.

E vorba aici despre o soluţie Touchpal, iar reclamele ar fi ajuns din greşeală în acest soft. HTC lucrează la o actualizare pentru a rezolva problema. Postări precum cea din imaginea de mai sus au circulat pe web în ultimele zile via social media. HTC 10 e printre modelele afectate, iar HTC a confirmat problema, asigurând publicaţiile care au scris despre incident că nu era în planurile sale să afişeze reclame.

Utilizatorii HTC se plâng că tastatura preinstalată pe terminalele lor afişează reclame; HTC afirmă că... e o eroare

Din câte văd respectivele reclame apar undeva între bara de sugestii a cuvintelor tastaturii şi secţiunea de Foto/GIF/Localizare. Nu e un caz singular acesta, Amazon afişând reclame pe lockscreen-ul terminalelor sale, iar diferite companii din China producătoare de telefoane includ la rândul lor ads în aplicaţiile preinstalate. Se întâmplă şi la case mai mari, Samsung spre exemplu afişând reclame în notificări push spre exemplu.

E o practică pe care speram să nu o mai vedem pe terminalele moderne, pentru că nu face cinste producătorilor.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×