HTC One M9 Își face apariția În baza de date a benchmarkului Geekbench 3, specificatiile sale reconfirmate

1.120 ori
<b>HTC One M9 Își face apariția În baza de date a benchmarkului Geekbench 3, specificatiile sale reconfirmate</b>După o săptămână cu o abundență de fotografii hands on ale lui HTC One M9, azi avem parte de o nouă scăpare legată de acest terminal, de această dată fiind vorba despre un benchmark. HTC One M9 și-a făcut apariția în baza de date a...

După o săptămână cu o abundență de fotografii hands on ale lui HTC One M9, azi avem parte de o nouă scăpare legată de acest terminal, de această dată fiind vorba despre un benchmark. HTC One M9 și-a făcut apariția în baza de date a benchmarkului GeekBench 3.

Astfel au fost confirmate o parte din specificațiile sale, în mare parte cele pe care le știam deja. Benchmark-ul arată că a fost testat modelul cu nume de cod 0PJA10, care vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 810, GPU Adreno 430 și 3 GB RAM. Rezultatele benchmarkului sunt 1241 în testul single core și 3521 în cel multi core. între timp au apărut și scorurile unui misterios telefon Samsung cu procesor Exynos 7420 la bord.

Exynos 7420​

Acesta obține 1520 în testul single core și un uriaș 5478 în testul multi core. Sa fie vorba de Galaxy S6? Revenind la HTC One M9, procesorul sau este tactat la 1.55 GHz în acest caz, dar e posibil ca GeekBench 3 să menționeze doar frecvența core-urilor Cortex A53 mai lente, deoarece cele Cortex A57 mai rapide sunt tactate la 1.9 GHz. E posibil și că frecvența să fi fost redusă pentru a evita supraîncălzirea lui Snapdragon 810.

Mai constatăm și că HTC One M9 rulează Android 5.0.2 Lollipop, probabil cu interfața HTC Sense 7.0 aplicată peste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×