"UX Meets Code" - Nokia scrie viitorul platformei Maemo

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.226 ori
<b>"UX Meets Code" - Nokia scrie viitorul platformei Maemo</b>La inceputul acestei luni, Nokia a organizat la Barcelona evenimentul "UX Meets Code", sub motto-ul "Long Weekend". "UX" reprezinta "User Experience", un concept la care inca se lucreaza, pentru a oferi o experienta unica pe noua platforma software a...

La inceputul acestei luni, Nokia a organizat la Barcelona evenimentul "UX Meets Code", sub motto-ul "Long Weekend". "UX" reprezinta "User Experience", un concept la care inca se lucreaza, pentru a oferi o experienta unica pe noua platforma software a finlandezilor:

Desfasurat intre 4 si 6 decembrie, evenimentul a inceput sa dea primele roade online si puteti deja vedea cateva aplicatii in actiune aici. UX Meets Code este destinat comunitatii de developeri Maemo, reunind in jur de 50 de specialisti in domeniu. De-a lungul a 3 zile s-a discutat despre concepte si idei noi, care vor perfectiona platforma ce aparent va inlocui Symbian in viitor.

Printre subiectele abordate se numara viitorul lui Maemo si al experientei de utilizare, cresterea atractivitatii platformei, la capitolul grafica si imbunatatirea documentatiei UX pentru developerii Maemo. De asemenea, persoanele reunite la Barcelona au incercat sa atraga atentia unui grup important de specialisti in legatura cu activitatile UX Meets Code, atat online, cat si offline.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×