Google Maps ajunge la versiunea v9.35 Beta; primim funcția Plus Codes și alte noutăți

1.465 ori
<b>Google Maps ajunge la versiunea v9.35 Beta; primim funcția Plus Codes și alte noutăți</b>Google Maps este una dintre cele mai populare aplicații mobile de navigare atât online, cât și offline - software ce de curând a ajuns la versiunea 9.35 Beta. Printre noutățile pe care acest release ni le aduce se numără în primul și în primul rând funcți

Printre cele mai populare aplicații de navigare pe mobil se află și Google Maps - software care de astăzi ajunge la versiunea v9.35 Beta care include câteva noutăți interesante. Prima dintre acestea se numește Plus Codes și ne oferă posibilitatea de a obține un cod al locației la care dorim să ajungem. Pentru asta va trebui ca inițial să punem un pin pe locația dorită, urmând ca mai apoi să apară și codul special de forma 8+2. 

Google Maps

Folosind acest feature vom putea naviga foarte facil fix la destinația dorită, dar și da share codului pentru ca prietenii să ajungă exact în locul în care ne aflăm la un concert, restaurant sau orice altă locație. Plus Codes nu este singura noutate de aici, ci și - Arrival Screen. După cum ne indică traducerea, vom avea de-a face cu o secțiune specială ce va fi afișată la finalul călătoriei noastre.

Google Maps

De aici vom putea verifica timpul total parcurs până la destinația dorită, distanța parcursă, dar și viteza medie de deplasare. Există aici și un buton special pentru acele cazuri în care mai trebuie să parcurgem și câteva sute de metri pe jos până la destinație, buton care odată apăsat va porni o nouă sesiune de navigare, de această dată pe jos. Nu în ultimul rând, în această versiune există indicii cu privire la introducerea unui feature pentru alerte în caz de depășire a vitezei legale.

Puteți descărca Google Maps v9.35 Beta de pe apkmirror.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×