Motorola Droid se zdrobeste de asfalt, isi distruge ecranul

Autor:  | Publicat în:  Motorola 3.662 ori
<b>Motorola Droid se zdrobeste de asfalt, isi distruge ecranul</b>Dupa ce am vazut ce poate pati un HTC HD2 daca il scapati pe beton, iata ca faimosul Motorola Droid o ia pe urmele sale, zdrobindu-si ecranul de beton, din cauza unui posesor neglijent. De aceasta data, incidentul are loc in timp ce nefericitul coboara...

Dupa ce am vazut ce poate pati un HTC HD2 daca il scapati pe beton, iata ca faimosul Motorola Droid o ia pe urmele sale, zdrobindu-si ecranul de beton, din cauza unui posesor neglijent.

De aceasta data, incidentul are loc in timp ce nefericitul coboara din masina si telefonul ii aluneca din buzunar, cazand cu ecranul in jos in parcare. Observati display-ul crapat si faptul ca handsetul continua sa functioneze fara probleme, ba chiar fara pixeli lipsa pe ecranul plin de sparturi.

Interesant este si faptul ca acest display touch raspunde inca la atingerea utilizatorului, spre deosebire de un iPhone care a patit acelasi lucru si ranea degetele utilizatorului cu bucati ascutite de sticla. Sa fie aceasta noua moda? Scaparea terminalelor high end pe jos, pentru a le testa duritatea?

Motorola Droid ecran spart

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×