Vânzările de tablete Motorola par scoase dintr-un banc - un trimestru de vânzări Xoom = o zi de vânzări iPad

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.127 ori
<b>Vânzările de tablete Motorola par scoase dintr-un banc - un trimestru de vânzări Xoom = o zi de vânzări iPad</b>Motorola Mobility a anunțat în sfârșit ceea ce doream să știm cu toții: vânzările primei tablete care a avut curajul să se intituleze iPad killer în era Honeycomb. Ei bine, se pare că Moto a vândut un rușinos numar de 100.000 de tablete Xoom...

Motorola Mobility a anunțat în sfârșit ceea ce doream să știm cu toții: vânzările primei tablete care a avut curajul să se intituleze iPad killer în era Honeycomb. Ei bine, se pare că Moto a vândut un rușinos numar de 100.000 de tablete Xoom în ultimul trimestru, mai puțin decât vinde Apple într-o zi iPad-uri.

Totuși, se pare că acest trimestru marcat de achiziția de către Google nu a fost unul chiar atât de rău pentru Motorola Mobility. Compania a înregistrat creșteri de venituri cu 20% în segmentul mobil și o creștere cu 2.5 milioane de terminale vândute față de anul trecut. Producătorul american a anunțat că a livrat un total de 11.6 milioane de terminale mobile, dintre care 100.000 erau tablete Xoom, 4.8 milioane erau smartphone-uri, iar restul erau modele mid sau low end.

De remarcat faptul că Motorola nu a ținut o conferință specială pentru a anunța aceste cifre, cum este obișnuiește. Fostul analist la Forrester Ian Fogg remarcă faptul că Google ar putea avea probleme cu acele 59% dintre 11.6 miliaone de terminale livrate, care nu sunt nici smartphone-uri și nici tablete. Cum vor putea acestea rula Android și fi de folos pentru gigantul motoarelor de căutare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×