Motorola Moto X Play 2016 ar fi apărut în GXBench, cu procesor MediaTek la bord

855 ori
<b>Motorola Moto X Play 2016 ar fi apărut în GXBench, cu procesor MediaTek la bord</b>În baza de date GFXBench își face astăzi apariția un nou smartphone pregătit de către Motorola, și anume modelul Moto X Play 2016. Acest produs beneficiază de un procesor MediaTek de această dată, iar din câte putem afla se pare că avem parte și de

Chiar dacă Motorola a lansat sub umbrela Lenovo telefoane din gama Moto G şi mai nou Moto Z, încă nu am primit un succesor pentru Moto X în acest an. Un candidat la această categorisire a apărut totuşi în benchmarkul GFXBench recent şi aflaţi mai multe detalii mai jos.

Acesta ar putea fi Motorola Moto X Play 2016 sau poate doar un simplu model Moto X 2016. E interesant totuşi faptul că are procesor MediaTek, asociat de obicei cu terminalele din China cu preţ mai accesibil. Nici măcar modelele de buget Moto E nu le folosesc, de aici surprinderea noastră legată de această alegere. În plus, modelele Motorola au venit des cu CPU-uri Qualcomm în ultimii ani.

Revenind la scăparea din GFXBench, terminalul apare cu numele de cod Motorola XT1662 şi aduce un chipset MediaTek MT6755, cunoscut şi că MediaTek Helio P10. Împreună cu el vin şi 3 GB RAM, 32 GB stocare şi un ecran de 4.6 inch, cu rezoluţie Full HD. În spate se afla o cameră de 16 megapixeli, iar în faţă una de 8 MP.

E drept că mărimea ecranului e cam mică pentru un Moto X, iar modelele Moto G pe acest an au fost deja lansate, dar există şi teoria că GFXBench să fi listat greşit diagonală. Numele de cod pare a se alinia cu un succesor pentru Moto X Play, acela având codul XT156X anul trecut. Să vedem şi când va decide Moto să lanseze produsul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×