Varianta din plastic a lui HTC One M9+ este certificată de TENAA

Autor:  | Publicat în:  HTC 913 ori
<b>Varianta din plastic a lui HTC One M9+ este certificată de TENAA</b>La fel cum și anul trecut, taiwanezii de la HTC lansau pe piață o variantă din plastic a lui One M8, iată că și acum va fi aplicată aceeași metodă pentru smartphone-urile recent lansate. Vorbim despre phablet-ul HTC One M9+, device ce vine cu...

La fel cum și anul trecut, taiwanezii de la HTC lansau pe piață o variantă din plastic a lui One M8, iată că și acum va fi aplicată aceeași metodă pentru smartphone-urile recent lansate. Vorbim despre phablet-ul HTC One M9+, device ce vine cu corp uni-body din metal și senzor de amprente.

Potrivit agenției TENAA, HTC pregătește în aceste momente un model One M9+ din plastic care va adopta cam același specificații la pachet. Device-ul în cauză tocmai ce a fost certificat de autoritățile chineze, iar din câte putem vedea design-ul său este același de pe modelul cu carcasă metalică.

La interior vom primi un display QHD de 5.2 inch, un procesor octa-core de 2.2 GHz, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 20 megapixeli cu bliț dual. Vom regăsi și un senzor frontal UltraPixel, un slot microSD și cele două difuzoare BoomSound. În comparație cu M9+ se observă lipsa senzorului foto DUO.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×