Varianta Space Black destinată lui iPhone 7 ne este prezentată în randări 3D

1.172 ori
<b>Varianta Space Black destinată lui iPhone 7 ne este prezentată în randări 3D</b>iPhone-ul din acest an nu va beneficia doar de upgrade-uri la nivel hardware, ci și de o schimbare la capitolul înfățișare. Nu facem referire la un refresh pentru design, ci la o nouă variantă de culoare pregătită de către compania americană. Aparent,

Recent au apărut în presa online și detalii care indică probabilitatea ca gigantul din Cupertino să vină cu o nouă variantă de culoare odată cu debutul lui iPhone 7 din toamnă. Dacă inițial se vorbea despre o nuanță de albastru înschis, în ultimele zile am descoperit că ar fi cazul despre un model Space Black mai degrabă - unul ce ni se prezenta chiar în imagini anterior.

Astăzi însă primim noi randări mult mai detaliate din partea artistului grafic Martin Hajek, nume foarte cunoscut în lumea tech online tocmai datorită reprezentărilor sale pentru smartphone-uri ce sunt foarte bine lucrate. Vedem în galeria de imagini de mai jos cum arată această nuanță de negru pe viitorul iPhone, o culoare mată ce se îmbină de minune cu panoul frontal negru pe care l-am tot întâlnit pe modelele iPhone.

Desigur că design-ul se păstrează conform schițelor dezvăluite acum ceva timp pe web, fiind vorba în cazul de față doar de un setup ceva mai diferit al benzilor destinate antenelor de pe spate, comparativ cu iPhone 6/6s. Personal mi-aș fi dorit să văd un refresh complet pentru design-ul noul smartphone, dar cum mai toate zvonurile și scăpările ne indică, se pare că acest 'upgrade' va fi păstrat pentru iPhone 8 - telefon ce marchează aniversarea iPhone de 10 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×