Portul cu 6-pini de pe Apple Watch va permite dezvoltarea unor curele cu baterie la pachet

896 ori
<b>Portul cu 6-pini de pe Apple Watch va permite dezvoltarea unor curele cu baterie la pachet</b>Apple Watch este probabil cel mai &icirc;n vogă smartwatch, device al cărui preț &icirc;ncepe de la 349$ &icirc;n SUA, respectiv 1.849 lei&nbsp;&icirc;n Rom&acirc;nia prin intermediul celor de la QuickMobile.ro. Totuși, acest preț nu ne promite un...

Apple Watch este probabil cel mai în vogă smartwatch, device al cărui preț începe de la 349$ în SUA, respectiv 1.849 lei în România prin intermediul celor de la QuickMobile.ro. Totuși, acest preț nu ne promite un dispozitiv cu autonomie de durată, principala problemă a ceasurilor de pe piață.

În cazul lui Apple Watch se pare că există totuși o modalitate prin care durata de autonomie a bateriei poate fi îmbunătățită. Cei de la Reserve Strap au descoperit faptul că portul cu 6-pini de diagnosticare prezent pe Apple Watch poate fi utilizat și pentru încărcarea device-ului pe lângă transmiterea de date.

Apple Watch

Din câte se pare, portul cu 6-pini face ca încărcarea bateriei să fie chiar mai rapidă în comparație cu modalitatea standard de alimentare prin inducție magnetică. Astfel, producătorii de accesorii vor lansa curele cu baterie integrată ce se vor baza pe acest port. Prețul unei astfel de curele nu va fi nici el deloc mic - 249$.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×