Varianta mobila de Firefox (Fennec) disponibila pe Nokia N900 si N810

1.632 ori
<b>Varianta mobila de Firefox (Fennec) disponibila pe Nokia N900 si N810</b>Mozilla si Nokia au anuntat ca browserul Mozilla Firefox for Maemo (varianta Release Candidate 1) este disponibila pentru download. Cunoscut si drept Mozilla Fennec, browserul destinat platformei Maemo este compatibil cu Nokia N900 si N810. Aflati ca...

Mozilla si Nokia au anuntat ca browserul Mozilla Firefox for Maemo (varianta Release Candidate 1) este disponibila pentru download. Cunoscut si drept Mozilla Fennec, browserul destinat platformei Maemo este compatibil cu Nokia N900 si N810.

Aflati ca Fennec vine cu functii interesante, cum ar fi faimoasa "Awesome Bar" (bara de cautare din browser, cu autocomplete si motor de cautare integrat), un manager pentru parole, browsing pe baza de taburi, functii bazate pe locatie, bookmark one-touch si sincronizare cu desktop-ul. Add-on-uri sunt de asemenea disponibile, daca doriti un grad mai ridicat de personalizare.

Versiunea RC1 a lui Firefox for Maemo vine cu cateva imbunatatiri, fata de cea precedenta, cum ar fi o randare mai buna a textului si rezolvarea unor buguri care au aparut doar pe Nokia N900 pana acum.  Mozilla Firefox RC1 for Maemo poate fi descarcat de aici, iar daca aveti deja un terminal Nokia N900/N810 cu browserul in varianta beta instalat, atunci veti primi un upgrade in curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×