Digi Mobil își extinde licența pe banda 2100 MHz pentru furnizarea de servicii 4G

2.596 ori
<b>Digi Mobil își extinde licența pe banda 2100 MHz pentru furnizarea de servicii 4G</b>În urmă cu doar câteva zile aflam prin intermediul unui articol publicat de către cei de la Gadget.ro, faptul că Digi Mobil a început testarea conexiunii 4G pe banda 2100 MHz FDD. Acest lucru este sinonim cu oferirea unei compatibilități mai mari pentru

În urmă cu doar câteva zile aflam prin intermediul celor de la Gadget.ro despre faptul că Digi Mobil testează în acest moment conexiunea 3G și pe banda 2100 MHz FDD, lucru descoperit de către un cititor al site-ului menționat aici. Acum, la început de săptămână descoperim că într-adevăr operatorul Digi Mobil a optat pentru extinderea licenței pe banda 2100 MHz cu scopul de a oferi servicii 4G către clienți.

Digi Mobil

Detaliul de față este confirmat chiar de către ANCOM, la solicitarea Gadget.ro, autoritate ce susține că licența RCS & RDS din banda 2100 MHz a fost modificare ca urmare a solicitării titularului. Ulterior, decizia a fost adoptată și astfel titularul licenței poate furniza de acum servicii de comunicații electronice în banda de 2100 MHz, inclusiv prin intermediul tehnologiei 4G LTE.

Așadar, numărul de smartphone-uri compatibile cu serviciile 4G oferite de către Digi Mobile, crește serios - aceasta urmând a fi o mișcare foarte inteligentă din partea operatorului de a atrage noi clienți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×