Versiunea cu display HD a smartphone-ului Lenovo Vibe Shot este certificată de TENAA

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 839 ori
<b>Versiunea cu display HD a smartphone-ului Lenovo Vibe Shot este certificată de TENAA</b>La Mobile World Congress anul acesta, Lenovo a adus printre altele și un telefon interesant denumit Vibe Shot. După cum și denumirea ne dezvăluie, avem parte de un terminal axat pe funcții de fotografiere, care aduce &icirc;n plus la pachet și un...

La Mobile World Congress anul acesta, Lenovo a adus printre altele și un telefon interesant denumit Vibe Shot. După cum și denumirea ne dezvăluie, avem parte de un terminal axat pe funcții de fotografiere, care aduce în plus la pachet și un bliț triplu-LED, o noutate în materie de smartphone-uri.

Din câte aflăm astăzi, se pare că Lenovo va oferi două variante a lui Vibe Shot pe piață, atât modelul cu display FHD, cât și versiunea cu panou HD de 5 inch ce tocmai a fost certificată de TENAA. Cele două device-uri împart aceleași specificații tehnice, diferența fiind reprezentată de rezoluția ecranului.

Astfel, beneficiem de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64-bit, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 16 megapixeli și un senzor frontal de 8 megapixeli. Varianta cu display HD certificată de TENAA cântărește 145 grame și măsoară 7.6 mm în grosime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×