OnePlus Two ar urma să sosească dotat cu un scanner de amprente mai bun decât cel de pe iPhone

1.180 ori
<b>OnePlus Two ar urma să sosească dotat cu un scanner de amprente mai bun decât cel de pe iPhone</b>OnePlus continuă lucrul la succesorul faimosului telefon One, considerat la Mobilissimo.ro unul dintre cele mai bune handseturi ale anului trecut, dacă nu chiar cel mai bun. Azi avem noi informaţii despre succesor, care ar urma să includă un scanner...

OnePlus continuă lucrul la succesorul faimosului telefon One, considerat la Mobilissimo.ro unul dintre cele mai bune handseturi ale anului trecut, dacă nu chiar cel mai bun. Azi avem noi informaţii despre succesor, care ar urma să includă un scanner de amprente performant.

O persoană apropiată de OnePlus a descris noul senzor drept "mai bun decât Touch ID", fără a dezvălui totuşi detalii în plus. Ştim şi că OnePlus Two va fi mai scump decât primul model, dar totuşi mai ieftin decât flagshipurile marilor companii. O altă sursă afirma că noul handset va adopta o ramă metalică şi că va veni cu "surprize" la capitolul hardware.

Vom primi şi mai multă personalizare, cu capace spate StyleSwap disponibile în mai multe versiuni. Singura surpriză care ar conta cu adevărat în cazul acestui model ar fi un senzor de cameră diferit de cel al rivalilor. La capitolul ecran sau procesor e greu să mai fim surprinşi, în schimb o cameră care să fie echivalentul lui Pureview în universul Android nu ar strica. In ce priveste senzorul pentru amprente, va fi interesant de vazut unde va fi el amplasat, in fata sau spate si daca va fi de tip touch sau swipe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×