Versiunea finală iOS 9 ar putea oferi suport split-screen și pentru iPad Mini 3 / Mini 4

1.066 ori
<b>Versiunea finală iOS 9 ar putea oferi suport split-screen și pentru iPad Mini 3 / Mini 4</b>Cu toate că tableta iPad este una dintre cele mai populare astfel de device-uri de pe piață, software-ul adus de către Apple nu ofer[ mari funcționalități pentru ca utilizatorii să se bucure &icirc;n &icirc;ntregime de ecranul Retina de 9.7 inch....

Cu toate că tableta iPad este una dintre cele mai populare astfel de device-uri de pe piață, software-ul adus de către Apple nu ofer[ mari funcționalități pentru ca utilizatorii să se bucure în întregime de ecranul Retina de 9.7 inch. Totuși, odată cu lansarea lui iOS 9 vom primi mai multe beneficii.

Printre acestea se numără și suportul split-screen pentru iPad Air 2, funcție ce ne permite rularea a 2 aplicații pe display în același timp. Cu toate că funcția în cauză este disponibilă doar pe noul iPad Air 2 (iOS 9 Beta), ne-am putea aștepta ca versiunea finală iOS 9 să ofere suport și pentru alte modele iPad din gamă.

Acest lucru ne este dezvăluit de către un screenshot din Safari în care se observă funcția split-screen disponibilă pentru device-urile iPad Mini 3 și iPad Air 2. Cum este și normal, feature-ul va sosi și pe viitoarea generație iPad Mini, tabletă ce va aduce un nou procesor și o carcasă mai subțire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×