Au apărut primele zvonuri despre iPad Mini 5: rezistent la apă, cu suport 3D Touch şi cu o talie de 5 mm

1.084 ori
<b>Au apărut primele zvonuri despre iPad Mini 5: rezistent la apă, cu suport 3D Touch şi cu o talie de 5 mm</b>În vreme ce mai toate zvonurile din ultima vreme l-au avut în centrul atenției pe iPhone 7, iată că astăzi apar și ceva informații referitoare la o nouă tabletă pregătită de către Apple. Este vorba despre iPad Mini 5 - dispozitiv care ar urma să păstreaze

Cel mai mare eveniment Apple din 2016 are loc la toamnă, când aşteptam debutul lui iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, dar poate şi al altor device-uri, inclusiv tablete. Despre acestea s-a vorbit foarte puţin în ultima vreme, dar iată că la acest final de săptămână a apărut o colecţie de zvonuri legate de iPad Mini 5.

Terminalul ar urma să debuteze în septembrie, păstrând diagonala de 7.9 inch şi probabil şi rezoluţia predecesorilor. Ca design acest model va aduce cu iPad Mini 4 şi va fi fabricat din aluminiu Seria 7000 pentru extra rezistenţă. Ce mi se pare cu adevărat bizar e talia vehiculată online, de doar 5 mm, care întrece şi recordurile stabilite de tabletele Samsung spre exemplu.

În plus, noul iPad Mini ar sosi pe auriu rose şi va avea suport 3D Touch, dar şi suport pentru Apple Pencil. Corpul său ar fi rezistent la apă şi praf, iar la bord vom găsi iOS 10. Varianta de bază va aduce 32 GB stocare, aşa cum se zvoneşte şi pentru iPhone 7. Piaţa tabletelor e în criză de vreo 2 ani sau în cel mai bun caz în stagnare, deci mă îndoiesc că Apple va risca să lanseze încă un model de genul.

Totuşi nu aş fi surprins dacă am vedea dotările unui iPad Pro transpuse şi pe un iPad Mini de această dată.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×