Vertu Ascent Ti Damascus Steel, un telefon luxos si ultra-rezistent

3.031 ori
<b>Vertu Ascent Ti Damascus Steel, un telefon luxos si ultra-rezistent</b>Vertu, faimoasa divizie de lux a celor de la Nokia tocmai a prezentat un nou telefon din seria Ascent Ti, pe numele sau Vertu Ascent Ti Damascus Steel. Handsetul a fost creat, folosindu-se "o tehnica veche de imbinare a metalelor", care le confera...

Vertu, faimoasa divizie de lux a celor de la Nokia tocmai a prezentat un nou telefon din seria Ascent Ti, pe numele sau Vertu Ascent Ti Damascus Steel.

Handsetul a fost creat, folosindu-se "o tehnica veche de imbinare a metalelor", care le confera acestora o rezistenta deosebita. S-ar parea ca aceasta tehnica a fost folosita de-a lungul secolelor pentru a crea sabii de samurai (katana) sau sabiile indiene Wootz, astfel explicandu-se, probabil si lookul agresiv al terminalului.

Vertu Ascent Ti Damascus Steel

Vertu Damascus Steel vine cu specificatii similare cu cele ale celorlaltor handseturi Ascent TI, astfel ca va include un display QVGA, UI S40, suport pentru conectivitate GSM/UMTS, o camera de 3.2 megapixeli cu blitz LED si o memorie interna de 4 GB. Telefonul va fi produs in editie limitata (doar 100 de unitati) si va fi disponibil la un pret neanuntat inca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×