Noul iPhone va fi prezentat la WWDC; Steve Jobs revine peste cateva saptamani

1.230 ori
<b>Noul iPhone va fi prezentat la WWDC; Steve Jobs revine peste cateva saptamani</b>Suntem in proportie de 99.99% siguri ca Apple va prezenta un nou iPhone in cadrul showului WWDC, organizat luni, in data de 8 iunie, orice alta desfasurare a evenimentului fiind o mare surpriza. Ei bine se pare ca si Steve Jobs este gata de o intoarcere...

Suntem in proportie de 99.99% siguri ca Apple va prezenta un nou iPhone in cadrul showului WWDC, organizat luni, in data de 8 iunie, orice alta desfasurare a evenimentului fiind o mare surpriza. Ei bine se pare ca si Steve Jobs este gata de o intoarcere triumfala, dar nu la WWDC, ci la finalul acestei luni.

In afara de noul iPhone, cunoscut si ca "iPhone Video", sau "iPhone V3" (in inventarul celor de la Carphone Warehouse), Apple ar putea prezenta si un mult-asteptat netbook si o varianta de iPhone nano. In ultimele zile au aparut tot mai multe zvonuri cu privire la un iPhone cu memorie de 4 GB, pret redus si probabil si dimensiuni mai scazute decate ale variantei initiale.

Un astfel de handset ar da lovitura in tarile din lumea a treia, in special daca soseste la un pret de 100 de dolari, impreuna cu un abonament. In privinta revenirii lui Steve Jobs suntem sceptici, deoarece nu am aflat vreo informatie in legatura cu imbunatatirea starii sale de sanatate. Va fi o luna iunie foarte interesanta pentru Apple, in special dupa ziua de luni.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×