Vertu Pink Diamond - telefonul cu diamante

Autor:  | Publicat în:  Vertu 4.738 ori
<b>Vertu Pink Diamond - telefonul cu diamante</b>Vertu tocmai a prezentat publicului cel mai nou terminal, Pink Diamond Signature, impodobit cu diamante si tintind catre persoane cu multe zerouri in coada contului bancar. Cei ce adora diamantele vor fi incantati de designul lui Pink Diamond, care...

Vertu tocmai a prezentat publicului cel mai nou terminal, Pink Diamond Signature, impodobit cu diamante si tintind catre persoane cu multe zerouri in coada contului bancar.

Cei ce adora diamantele vor fi incantati de designul lui Pink Diamond, care include o serie de diamante roz, dar si diamante standard dispuse intr-un model floral in partea laterala a telefonului. Pretiosul Vertu va fi disponibil intr-o serie limitata de unitati, fapt evident din cauza publicului de nisa pe care il tinteste. Concurand cu Siroco Gold de la Nokia, Pink Diamond se adreseaza in special publicului feminin, daca este sa judecam dupa culorile alese si stilul designului.

Este genul de telefon pe care l-am vedea la urechea lui Paris Hilton, sau chiar in poseta starurilor autohtone, atunci cand terminalul va poposi in Romania. Speram doar ca noul Vertu sa aiba un sistem de protectie anti-furt destul de avansat, deoarece va fi cu siguranta o “prada” ideala pentru hoti, nu atat pentru terminal in sine, cat pentru diamantele cu care este impodobit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×