Vertu Pink Diamond - telefonul cu diamante

Autor:  | Publicat în:  Vertu 4.768 ori
<b>Vertu Pink Diamond - telefonul cu diamante</b>Vertu tocmai a prezentat publicului cel mai nou terminal, Pink Diamond Signature, impodobit cu diamante si tintind catre persoane cu multe zerouri in coada contului bancar. Cei ce adora diamantele vor fi incantati de designul lui Pink Diamond, care...

Vertu tocmai a prezentat publicului cel mai nou terminal, Pink Diamond Signature, impodobit cu diamante si tintind catre persoane cu multe zerouri in coada contului bancar.

Cei ce adora diamantele vor fi incantati de designul lui Pink Diamond, care include o serie de diamante roz, dar si diamante standard dispuse intr-un model floral in partea laterala a telefonului. Pretiosul Vertu va fi disponibil intr-o serie limitata de unitati, fapt evident din cauza publicului de nisa pe care il tinteste. Concurand cu Siroco Gold de la Nokia, Pink Diamond se adreseaza in special publicului feminin, daca este sa judecam dupa culorile alese si stilul designului.

Este genul de telefon pe care l-am vedea la urechea lui Paris Hilton, sau chiar in poseta starurilor autohtone, atunci cand terminalul va poposi in Romania. Speram doar ca noul Vertu sa aiba un sistem de protectie anti-furt destul de avansat, deoarece va fi cu siguranta o “prada” ideala pentru hoti, nu atat pentru terminal in sine, cat pentru diamantele cu care este impodobit.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×