Veți putea instala Ubuntu Phone pe Galaxy Nexus din februarie!

Autor:  | Publicat în:  Ubuntu Mobile 1.762 ori
<b>Veți putea instala Ubuntu Phone pe Galaxy Nexus din februarie!</b>Cu câteva zile în urmă vă dădeam o veste interesantă și anume că Ubuntu într-o variantă specială pentru telefoane a fost anunțat oficial. Platforma fără lockscreen, dacă îmi permiteți să o numesc așa reprezintă o variantă de mobil a...

Cu câteva zile în urmă vă dădeam o veste interesantă și anume că Ubuntu într-o variantă specială pentru telefoane a fost anunțat oficial. Platforma fără lockscreen, dacă îmi permiteți să o numesc așa reprezintă o variantă de mobil a celei mai populare distribuții Linux, care ar putea ajunge și pe telefonul vostru de luna viitoare.

Condiția e să fiți posesori de Samsung Galaxy Nexus, un terminal care își dovedește natura de "developer phone" prin această premieră. Cei de la Canonical au prezentat Ubuntu Phone oficial cu o saptamana în urmă și ne așteptam la o lansare generală peste câteva săptămâni. Galaxy Nexus e prezentat și în imaginile oficiale rulând această versiune de Linux. Alan Pope de la Canonical afirmă că în luna februarie către final se va distribui Ubuntu către posesorii de Galaxy Nexus.

Veți primi OS-ul ca o imagine ce poate fi flashuita pe terminal și acest lucru se aplică doar versiunii deblocate și HSPA+ de handset. Asta pentru ca versiunile Sprint și Verizon au coduri mobile proprietare care vor sta în calea unei experiențe complete. Codul sursă Ubuntu Phone va sosi către dezvoltatori în curând și sunt sigur că vom vedea în curând și un CyanogenMod cu dual boot Android 4.2 și Ubuntu Phone, dar acestea sunt doar vise umede de fan al unui OS open source.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×