Windows Phone se vinde de 5 ori mai bine decât de sărbători În 2011

856 ori
<b>Windows Phone se vinde de 5 ori mai bine decât de sărbători În 2011</b>Au venit și primele rezultate neoficiale ale vânzărilor de terminale Windows Phone în perioada sărbătorilor de iarnă 2012. Ei bine, se pare că terminalele Windows Phone s-au vândut de 5 ori mai bine decât de Crăciun în 2011. Vestea vine chiar...

Au venit și primele rezultate neoficiale ale vânzărilor de terminale Windows Phone în perioada sărbătorilor de iarnă 2012. Ei bine, se pare că terminalele Windows Phone s-au vândut de 5 ori mai bine decât de Crăciun în 2011. Vestea vine chiar de la CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, care a avut o apariție surpriză la CES 2013.

El și-a făcut apariția în cadrul conferinței de presă Qualcomm și a avut decența să nu alerge sau tipe pe scenă de această dată. Ballmer este cel care a făcut afirmațiile cu privire la creșterea lui Windows Phone. Se pare că de Crăciun Windows Phone și-a adjudecat locul 3, imediat după Android și iOS că popularitate a platformei. E drept că Microsoft nu ne-a oferit și cifre pentru a-și susține afirmația, dar e bine de știut că platforma evoluează. Totuși 3 x 1% fac doar 3% din piață, nu-i așa?

Dar haideti să nu fim răi, deoarece la ultima verificare, Microsoft avea cam 5% cota de piață pe zona smartphone și probabil că e deja pe la 6 sau 7%. Dacă ar fi să speculăm câte terminale WP s-au vândut în perioada Crăciunului cred că dacă spunem câteva milioane nu ne înșelăm prea rău. Așteptăm acum și că Nokia să publice rezultatele sale financiare trimestriale peste câteva săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×