Vice-președintele Xiaomi, Hugo Barra, afirmă că iPhone 6 este cel mai frumos telefon din lume

980 ori
<b>Vice-președintele Xiaomi, Hugo Barra, afirmă că iPhone 6 este cel mai frumos telefon din lume</b>în cadrul conferinței WSJD ce a avut loc ieri, pe scenă a urcat și vice-președintele companiei Xiaomi, Hugo Barra, acesta vorbind printre altele și despre acuzațiile aduse companiei cu privire la design-ul telefoanelor Xiaomi ce se aseamănă cu...

în cadrul conferinței WSJD ce a avut loc ieri, pe scenă a urcat și vice-președintele companiei Xiaomi, Hugo Barra, acesta vorbind printre altele și despre acuzațiile aduse companiei cu privire la design-ul telefoanelor Xiaomi ce se aseamănă cu cele produse de către gigantul din Cupertino.

Acesta a afirmat că mai degrabă Apple este compania ce se inspiră din lumea Android, iOS fiind sistemul de operare ce în ultimul timp a adoptat multe dintre funcționalitățile ce se regăseau pe Android. De asemenea, Hugo Barra spune că design-ul noilor iPhone-uri aduce destul de mult cu cel utilizat de HTC.

Unul dintre lucrurile pe care acesta l-a scos în evidență este meniul rapid de setări de pe iOS ce exista deja de o bună perioadă de timp pe Android. Cu toate acestea, vice-președintele Xiaomi a declarat ulterior faptul că iPhone 6 este cel mai frumos smartphone din lume. Totodată, acesta a afirmat că pe piață nu poți găsi un device cu adevărat unic din punct de vedere al design-ului, la acest capitol existând mereu elemente preluate sau văzute pe alte terminale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×