ViewSonic A8+ este un nou telefon rezistent la intemperii, proaspăt lansat şi dotat cu o versiune veche de Android

480 ori
<b>ViewSonic A8+ este un nou telefon rezistent la intemperii, proaspăt lansat şi dotat cu o versiune veche de Android</b>Putem deja &icirc;ncepe să str&acirc;mbăm din nas atunci c&acirc;nd vedem un handset lansat cu KitKat &icirc;n loc de Lollipop, dar c&acirc;nd vedem un terminal nou cu Jelly Bean, avem chiar motive să fim nemultumiti. Asta se &icirc;nt&acirc;mplă...

Putem deja începe să strâmbăm din nas atunci când vedem un handset lansat cu KitKat în loc de Lollipop, dar când vedem un terminal nou cu Jelly Bean, avem chiar motive să fim nemultumiti. Asta se întâmplă în cazul lui ViewSonic A8+, un smartphone de tip "rugged", rezistent la intemperii.

Acesta tocmai a fost lansat oficial şi vine cu o carcasă portocalie cu negru, iar ca OS avem la bord Android 4.3 Jelly Bean. Handsetul oferă suport pentru conectivitate GSM şi CDMA şi este dotat cu două sloturi SIM. La bord avem un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 200 de 1.2 GHz, dar şi un ecran 720p de 5 inch, plus o cameră principală de 8 MP.

Lista de specificaţii a lui ViewSonic A8+ mai include şi Bluetooth 4.0 şi WiFi, dar şi 1 GB RAM şi 16 GB stocare, plus slot microSD. Bateria sa este o unitate de 3000 mAh, iar handsetul aduce şi 3 butoane fizice sub ecran. China Telecom va vinde produsul, care măsoară 18.3 mm în grosime şi cântăreşte 270 de grame, deci este în mod clar masiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×