Windows 10 Build 10051 ajunge pe web, primim noi aplicaţii Mail şi Calendar

Autor:  | Publicat în:  Windows 516 ori
<b>Windows 10 Build 10051 ajunge pe web, primim noi aplicaţii Mail şi Calendar</b>Windows 10 Build 10051 a ajuns pe web, la pachet cu noi aplicaţii Calendar şi Mail. Acest build vine &icirc;n continuarea versiunii 10049 şi aduce c&acirc;teva &icirc;mbunătăţiri nu foarte &icirc;nsemnate experienţei de utilizare. &nbsp; Reţineţi...

Windows 10 Build 10051 a ajuns pe web, la pachet cu noi aplicaţii Calendar şi Mail. Acest build vine în continuarea versiunii 10049 şi aduce câteva îmbunătăţiri nu foarte însemnate experienţei de utilizare.

Reţineţi că nu e vorba de software foarte stabil încă, iar printre noutăţi se număra faptul că acel "file picker" folosit în Windows 8.1 a fost înlăturat în această versiune. El a fost înlocuit cu o fereastră file dialog ceva mai tradiţională. Changelog-ul pentru noul build include şi modalităţi de control îmbunătăţite, noi culori, fonturi şi mărimi de iconuri în Internet Explorer.

Designul aplicaţiei Calendar duce cu gandul la suita Office, dar şi puţin Android Lollipop, dacă ne uităm la headerul său. Aplicaţia Mail aduce cu interfaţa lui Live.com, dar şi foarte mult cu OneDrive şi foloseşte o serie de coloane verticale pentru a organiza mailurile şi conţinuturile lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×