ViewSonic se implica in productia de smartphone-uri

1.618 ori
<b>ViewSonic se implica in productia de smartphone-uri</b>ViewSonic, unul dintre providerii de top de produse de tip display/vizual a anuntat astazi ca isi va extinde oferta in domeniul smartphone-urilor 3G. Astfel, noile smartphone-uri vor reprezenta convergenta televizoarelor, computerelor si telefoanelor...

ViewSonic, unul dintre providerii de top de produse de tip display/vizual a anuntat astazi ca isi va extinde oferta in domeniul smartphone-urilor 3G. Astfel, noile smartphone-uri vor reprezenta convergenta televizoarelor, computerelor si telefoanelor mobile intr-un singur terminal, dotat cu un super display.

Telefoanele vor fi comercializate initial in China, apoi in Europa si America. ViewSonic este un nume mare pe piata ecranelor, cu diagonale de la 3 la 300 de inchi, satisfacand cererea publicului care doreste display-uri mai mari, o saturatie a culorii mai mare si un contrast deosebit. Astfel vor fi imbunatatite experiente gen Internetul mobil, televiziunea, aplicatiile video, gamingul si vizualizarea cartilor electronice.

CEO-ul ViewSonic, James Chu afirma ca, avand 20 de ani de experienta in domeniul display-urilor in spate, compania sa va crea smartphone-uri exceptionale. Ramane de vazut ce platforma va adopta ViewSonic pe terminalele sale si daca le va produce "in house" sau va apela la o alta companie, gen HTC pentru crearea handseturilor.

[Via: Mobilecrunch.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×