Viitoare module Moto Mods pentru Moto Z îşi fac apariţia în imagini, plus încă un model de telefon, Moto Z Play

1.824 ori
<b>Viitoare module Moto Mods pentru Moto Z îşi fac apariţia în imagini, plus încă un model de telefon, Moto Z Play</b>Încă de dinainte de lansarea oficială a smartphone-ului Motorola Moto Z știam despre existența unor module speciale, unele ce au fost prezentate pe scenă alături de dispozitiv. Totuși, unul dintre aceste module ce sosea cu o cameră foto la pachet nu a

Spre deosebire de LG, care a lansat modelul modular G5 de câteva luni şi nu a mai oferit nici un indiciu despre alte module în afară de cele 2 principale, Lenovo/Motorola deja propun noi accesorii pentru Moto Z. După cum ştiţi deja, cele două telefoane Moto Z au debutat în această săptămână, cu conector magnetic în spate, la care se pot ataşa capace modul Moto Mods. Azi aflăm ce versiuni am putea primi pe viitor.

Conform contului Google+ Hello Moto HK vom vedea un modul Pro Camera, ce pare să integreze o cameră cu zoom optic şi blitz zenon, sau probabil un setup cu lentile ce se conectează la camera principală. Apoi avem Adventure Mod, care sincer să fiu nu îmi dau sema ce aduce nou, deşi pare genul de carcasa rugged si rezistenta la apa, destinată celor care îşi petrec mult timp afară.

Avem şi un modul cu kickstand şi ştim deja că există şi unul cu extra baterie şi proiector. Interesant e şi că aceeaşi sursă menţionează încă un smartphone Motorola Moto Z şi anume Moto Z Play, care ar veni cu dotări mai modeste faţă de celelalte, printre care şi un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 625 şi 2 GB RAM.

Toate acestea sunt nivel de zvon, deşi imaginile par destul de realiste şi oficiale.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×