Vivo NEX 3 primește un clip video promoțional; Se lansează luna viitoare cu display "cascadă"

906 ori
<b>Vivo NEX 3 primește un clip video promoțional; Se lansează luna viitoare cu display "cascadă"</b>Din partea chinezilor de la Vivo sosește astăzi un material video promoțional ce are rolul de a confirma design-ul asociat viitorului flagship al companiei și anume NEX 3. Primele detalii despre acest handset le-am aflat la începutul verii

Din partea chinezilor de la Vivo sosește astăzi un material video promoțional ce are rolul de a confirma design-ul asociat viitorului flagship al companiei și anume NEX 3. Primele detalii despre acest handset le-am aflat la începutul verii și pe parcursul săptămânilor ce au urmat am descoperit schițe oficiale, cât și protecții de ecran ce au dezvăluit muchiile laterale super-curbate ale unui așa numit "display-cascadă".

Vivo NEX 3

Ieri aflam că debutul va avea loc în septembrie și că telefonul beneficiază și de suport 5G la bord. Acum grație acestui clip video putem vedea smartphone-ul în "carne și oase" cu al său ecran inedit. Telefonul apare în cheie din jurul lumii precum Sydney, Londra și Seoul, iar clipul ne confirmă că într-adevăr primim o cameră selfie pop-up (una duală chiar) și că mai avem de așteptat până la integrarea sa sub display. 

Vivo NEX 3

În spate se remarcă setup-ul circular de camere foto, 3 la număr care ținând cont de trendurile actuale vor oferi captură bokeh și zoom optic sau captură telephoto. Display-ul ocupă aproape 100% din suprafața panoului frontal și marginile laterale sunt extrem de curbate, de aici venind și denumirea de display cascadă dată de către Vivo.

Totul va avea rol estetic desigur, sau poate că Vivo va implementa ceva prin care să profităm de aceste muchii curbate, cum ar fi un sistem de notificări atunci când ecranul este oprit sau o husă cover este aplicată device-ului. Așteptăm detalii despre specificații în perioada următoare și totodată data lansării. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×