VIVO Nex 3 își dezvăluie ecranul super curbat în schițe oficiale; Va avea o cameră foto circulară în spate

1.259 ori
<b>VIVO Nex 3 își dezvăluie ecranul super curbat în schițe oficiale; Va avea o cameră foto circulară în spate</b>Finalul lunii iulie ne-a adus printre altele și o scăpare asociată lui Vivo Nex 3, viitorul flagship de origine chineză care se va remarca prin design-ul său edge to edge. Vedeam atunci o fotografie a protecției sale de ecran ce

Finalul lunii iulie ne-a adus printre altele și o scăpare asociată lui Vivo Nex 3, viitorul flagship de origine chineză care se va remarca prin design-ul său edge to edge. Vedeam atunci o fotografie a protecției sale de ecran ce dezvăluia muchii laterale super curbate, concept numit de către Vivo "waterfall display". Acum avem și o scăpare oficială direct din partea managerului de produs Vivo și anume Li Xiang.

Vivo Nex 3

Este vorba despre schița pe care o puteți vedea mai sus și care ne prezintă viitorul terminal din diferite unghiuri. Putem remarca aici acele margini super curbate ale ecranului în lateral, dar și aluzia la cascadă în partea din dreapta sus. De această dată apare afișată și zona din spate a dispozitivului acolo unde descoperim un modul circular de cameră foto ce se inspiră de la un ceas.

Acest setup pare a găzdui 3 senzori foto și are și o protuberanță asociată. Apropo de marginile laterale, acestea sunt curbate la 88 grade și aflați că această abordare nu permite instalarea de butoane fizice pe acest terminal. Camera selfie va fi integrată cel mai probabil sub forma unui mecanism foto pop-up și vom găsi aici un scanner de amprente integrat în ecran. 

Dotările vor fi unele de top, de la 12 GB RAM și până la procesorul Snapdragon 855+. Așteptăm acum detalii despre lansarea oficială! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×