Ecranul fără muchii e aici, sub forma unui panou de sticlă cu 100% screen to body ratio ce va ajunge pe Vivo NEX 3

7.656 ori
<b>Ecranul fără muchii e aici, sub forma unui panou de sticlă cu 100% screen to body ratio ce va ajunge pe Vivo NEX 3</b>Marile companii producătoare de telefoane au câte o serie experimentală, în care îşi permit să testeze idei trăznite. Xiaomi are Mi Mix, iar Huawei are Honor Magic. Vivo are seria NEX, în care va inaugura conceptul de ecran

Marile companii producătoare de telefoane au câte o serie experimentală, în care îşi permit să testeze idei trăznite. Xiaomi are Mi Mix, iar Huawei are Honor Magic. Vivo are seria NEX, în care va inaugura conceptul de ecran cu 100% screen to body ratio. Panoul de sticlă exterior pentru acest terminal tocmai a scăpat online şi îl analizăm în rândurile următoare.

În primul rând imaginea vine de la o sursă la fel de credibilă precum Evan Blass, adică Ice Universe. Acesta din urmă garantează că avem de-a face cu un model Vivo aici. Vedem un panou de sticlă/protecție de ecran cu muchii laterale curbate la 90 grade. Sursa mai scrie şi că telefonul nu va avea breton sau decupaje de vreun fel.

Probabil camera selfie va fi pusă pe un mecanism pop up/glisant din zona de sus, unde a fost lăsat un gol mare. Vivo a mai experimentat în seria NEX şi cu camera pop up selfie şi cu ecranele duale în faţă şi spate, dar şi cu un handset fără butoane şi porturi. Pe Vivo Nex 3 cred că îl vedem la CES 2020, pentru că mai e de lucru probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×