Vivo X7 ar putea sosi alături de o variantă phablet numită X7 Plus; lansarea este programată pentru 30 iunie

1.023 ori
<b>Vivo X7 ar putea sosi alături de o variantă phablet numită X7 Plus; lansarea este programată pentru 30 iunie</b>Prin intermediul unui nou material teaser cei de la Vivo anunță astăzi faptul că smartphone-ul X7 va fi lansat oficial pe data de 30 iunie. De asemenea, ni se reamintește că produsul va beneficia de o cameră foto selfie de 16 megapixeli, promițând astfel

Prin intermediul unui nou material teaser, cei de la Vivo ne dezvăluie astăzi faptul că smartphone-ul X7 va fi prezentat oficial pe data de 30 iunie în cadrul unui eveniment de presă, locație unde ar putea poposi totodată și o variantă de tip phablet denumită X7 Plus. O dotare pe care ambele dispozitive o vor aduce la pachet, este senzorul frontal de 16 megapixeli ce promite fotografii selfie cu totul și cu totul speciale.

Modelul standard este așteptat să vină cu display Full HD de 5.2 inch, cu procesor Qualcomm Snapdragon 652, și cu o baterie de 3000 mAh. Lista de specificații include și un scanner de amprente, iar potrivit zvonurilor din ultima vreme vom primi versiuni cu 4 și 6 GB memorie RAM, și până la 128 GB spațiu intern de stocare. 

Ca sistem de operare, chinezii ne vor oferi Android 6.0 Marshmallow pe smartphone-ul de față, unul ce ar putea fi comercializat la un preț de aproximativ 425 dolari. Cât despre varianta phablet, este foarte posibil să întâlnim un display mai generos de 5.5 sau 5.7 inch, dar și un procesor deca-core MediaTek Helio X25. Mai multe aflăm la sfârșitul acestei luni!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×