O presupusă imagine randată a lui Xiaomi Mi5 Plus ajunge pe web Înainte de evenimentul programat pentru mâine

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 467 ori
<b>O presupusă imagine randată a lui Xiaomi Mi5 Plus ajunge pe web Înainte de evenimentul programat pentru mâine</b>Zilele acestea pe web au tot circulat informații despre produsul, sau mai bine zis produsele ce urmează a fi lansate oficial pe piață de către Xiaomi în cursul zilei de mâine, pe data de 15 ianuarie. &nbsp; Dacă până în acest moment aveam doar...

Zilele acestea pe web au tot circulat informații despre produsul, sau mai bine zis produsele ce urmează a fi lansate oficial pe piață de către Xiaomi în cursul zilei de mâine, pe data de 15 ianuarie.

Dacă până în acest moment aveam doar două nume în ecuație, și anume modelul Xiaomi Mi4s, respectiv Mi5, iată că acum o nouă fotografie scoate la iveală un alt device denumit Xiaomi Mi5 Plus. Această fotografie dezvăluită de către contul de Twitter @leaksfly ne prezintă un smartphone cu ecran edge-to-edge, marginile panoului frontal fiind aproape inexistente.

Ținând cont și de teaser-ul oficial Xiaomi postat de curând, posibilitatea lansării unui astfel de model Mi5 Plus ar putea deveni realitate. în cazul în care vă amintiți, teaser-ul în cauză ne prezenta câteva caracteristici ale viitorului flagship: ecran de mari dimensiuni, carcasă subțire și calitate audio de top.

Astfel, mâine am putea asista de fapt la debutul lui Xiaomi Mi5 și a lui Mi5 Plus, compania chineză sosind astfel atât cu un smartphone de 5.2 inch, cât și cu un terminal de 5.5 inch care să ofere aceeași performanță hardware.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×