Următorul flagship ZTE s-ar putea numi Axon 7, lansarea fiind programată pentru 26 mai

988 ori
<b>Următorul flagship ZTE s-ar putea numi Axon 7, lansarea fiind programată pentru 26 mai</b>În portofoliul companiei chineze ZTE avem la ora actuală două branduri foarte populare, și anume Nubia, respectiv Axon. Această din urmă serie este pe cale să primească un nou membru pe data de 26 mai, zi în care producătorul pregătește lansarea lui

Pe lângă Nubia, în portofoliul celor de la ZTE avem și brandul AXON - acesta fiind compus la ora actuală dintr-un număr de 6 modele cu dotări de top și design atractiv. Alături de acestea își va face curând loc și un alt flagship la fel de interesant, model pe care l-am cunoscut pentru o perioadă sub denumirea de ZTE Axon 2.

Ei bine, s-ar părea că producătorul chinez va opta pentru un alt nume într-un final, și anume pentru ZTE Axon 7. Această din urmă cifră va reprezenta cel mai probabil faptul că avem de-a face cu cel de-al 7-lea smartphone din gamă, unul ce va fi lansat oficial în cadrul unui eveniment de pe 26 mai.

Dotările deja le știm încă de la sfârșitul lunii trecute, moment în care TENAA certifica smartphone-ul și ne prezenta totodată fotografii cu acesta. Aflați că ZTE Axon 7 ne va aduce un display OLED de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 820 și 4 GB memorie RAM. 

Vom regăsi un scanner de amprente la bord, o cameră foto principală de 20 megapixeli și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow preinstalat. De asemenea, telefonul va păstra difuzoarele stereo frontale, dotare ce îi va încânta pe iubitorii de muzică. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×