Vivo X6 și X6 Plus, acum la vânzare pe piața din China; prețurile încep de la 385 dolari

Autor:  | Publicat în:  Vivo 734 ori
<b>Vivo X6 și X6 Plus, acum la vânzare pe piața din China; prețurile încep de la 385 dolari</b>&Icirc;n urmă cu o lună, producătorul chinez Vivo lansa și smartphone-urile X6, respectiv X6 Plus, două terminale premium cu dotări high-end la pachet. &Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, ambele telefoane sunt disponibile la v&acirc;nzare &icirc;n...

În urmă cu o lună, producătorul chinez Vivo lansa și smartphone-urile X6, respectiv X6 Plus, două terminale premium cu dotări high-end la pachet. Începând de astăzi, ambele telefoane sunt disponibile la vânzare în China, în versiuni cu 4 GB memorie RAM și 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare. 

Modelul Vivo X6 sosește cu display FHD Super Amoled de 5.2 inch, procesor octa-core de 1.7 GHz, slot microSD de până la 128 GB și cu un senzor foto principal de 13 megapixeli. Primim o cameră frontală de 8 megapixeli și un scanner de amprente la pachet. Versiunea de 32 GB costă 385 dolari, în timp ce varianta cu 64 GB de stocare este vândută pentru suma de 416 dolari.

În schimb, phablet-ul Vivo X6 Plus ne aduce un panou Full HD de 5.7 inch, un procesor octa-core de 1.7 GHz, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o baterie de 3000 mAh. Avem la dispoziție un scanner de amprente, dar și tehnologia de încărcare rapidă. Phablet-ul de față costă 462 dolari în versiunea cu 64 GB memorie internă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×