Vivo U20 este un nou telefon midrange cu cameră triplă; Se lansează pe 22 noiembrie

488 ori
<b>Vivo U20 este un nou telefon midrange cu cameră triplă; Se lansează pe 22 noiembrie</b>Vivo îşi extinde portofoliul de telefoane midrange, de această dată cu modelul Vivo U20. Este un terminal cu cameră triplă care va debuta pe 22 noiembrie şi are acelaşi procesor ca Motorola One Zoom şi Samsung Galaxy A70

Vivo îşi extinde portofoliul de telefoane midrange, de această dată cu modelul Vivo U20. Este un terminal cu cameră triplă care va debuta pe 22 noiembrie şi are acelaşi procesor ca Motorola One Zoom şi Samsung Galaxy A70, sau Xiaomi Redmi Note 7 Pro. E vorba despre Snapdragon 675.

VIVO U20

Succesorul lui Vivo U10 vede lumina zilei întâi în India pe 22 noiembrie. U10 a inaugurat seria "U" de altfel, care rămâne încă tânără, neavând prea multe modele. Vivo a targetat aceste produse spre un public care cumpără doar online şi doar la preţuri mici. Vivo U20 seamănă cu un Xiaomi Mi A3 puţin şi vine cu un cititor de amprente in spate, cameră triplă şi breton picătură pentru camera selfie.

Listarea sa de pe Amazon India confirmă dotări precum 6 GB RAM şi stocare UFS 2.1 de 64 sau 128 GB. Va fi şi o variantă cu 4 GB RAM. Din păcate nu avem detalii despre cameră, dar mă aştept la un senzor de 48 MP principal, însoţit de o cameră ultra wide şi una Bokeh, pachetul clasic.

A treia cameră nu e musai cea Bokeh şi ar putea fi una telephoto. Sunt şanse mari să vedem şi o baterie generoasă aici. Dacă Vivo U10 a avut una de 5000 mAh, U20 ar trebui să îi calce pe urme cu o capacitate similară şi cu aceeaşi încărcare rapidă la 18W.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×