Samsung înregistrează trademark-ul "Cardinal" asociat unui nou brand de haine, posibil unele "smart"

498 ori
<b>Samsung înregistrează trademark-ul "Cardinal" asociat unui nou brand de haine, posibil unele "smart"</b>În cazul în care nu știați, sud-coreenii de la Samsung sunt implicați și în industria fashion acolo unde lucrurile stau foarte bine mai ales pe piața natală. Descoperim astăzi faptul că gigantul pregătește curând extinderea în acest segment

În cazul în care nu știați, sud-coreenii de la Samsung sunt implicați și în industria fashion acolo unde lucrurile stau foarte bine mai ales pe piața natală. Descoperim astăzi faptul că gigantul pregătește curând extinderea în acest segment prin lansarea unui nou brand de haine intitulat "Cardinal". Acesta tocmai ce a fost înregistrat sub forma unei mărci comerciale și detalii despre ce ne rezervă aflăm mai jos. 

Samsung Cardinal

Acest nou trademark a fost primit de către Samsung C&T Corporation din partea KIPO chiar pe data de 11 noiembrie și după cum se poate vedea și în captura de mai sus, există și un logo asociat. În cazul în care vă întrebați, această filială Samsung C&T Corporation face parte din grupul Samsung și are ca focus implicarea în proiecte de construcții, investiții, dar și fashion.

Fin descriere aflăm că noul brand Cardinal va include produse precum genți, tricouri, bluze, pantaloni, pantaloni de pescuit, accesorii din piele, șosete, lenjerie intimă, dar și ceasuri aparent. Descoperim tototdată și că Samsung produse obiecte vestimentare de ceva timp sub brandurile Galaxy și Beanpole, dar și că se lucrează la haine smart precum tricouri inteligente.

În acest sens a fost creat și brandul The HumanFit în 2015, iar acum apare în ecuație și Cardinal - brand care ar putea fi asociat hainelor sportive sau celor smart.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×