Huawei dă startul unui program de testare beta a lui Android Oreo pe smartphone-urile P10 și P10 Plus în China

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.099 ori
<b>Huawei dă startul unui program de testare beta a lui Android Oreo pe smartphone-urile P10 și P10 Plus în China</b>Pe piața din China utilizatorii de smartphone-uri Huawei P10 și P10 Plus pot testa în aceste zile varianta beta a lui EMUI 8.0, release bazat pe Android 8.0 Oreo. Este vorba despre un program restrâns și nu ar fi exclus ca în perioada următoare

În cadrul evenimentului de lansare pentru seria Mate 10, cei de la Huawei au confirmat faptul că noul EMUI 8.0 este bazat pe Android 8.0 Oreo - ROM ce va ajunge în perioada următoare pe o serie de smartphone-uri populare. Duo-ul P10 și P10 Plus l-a primit deja pe piața din China acolo unde compania producătoare a demarat un program de testare beta a celui mai nou release bazat pe Android Oreo.

Huawei P10

Aflăm că în perioada 14 - 16 noiembrie au avut loc înregistrările pe baza unui cont de utilizator și a IMEI-ului purtat de telefonul deținut în buzunar. Ulterior se va da startul actualizării la EMUI 8.0 Beta și acești utilizatori eligibili vor avea task-ul de a oferi feedback cu privire la funcționalitate și bug-uri întâlnite.

Probabil în săptămânile viitoare programul Beta se va extinde și nu ar fi exclus ca și Huawei România să desfășoare ceva similar. Cât de curând va ajunge versiunea finală pe telefoanele cu pricina nu se poate spune, dar este o veste bună că Huawei testează ca la carte în acest moment release-ul pentru a fi ca la carte.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×