Vivo V9 este un alt smartphone cu decupaj în ecran; Debutează oficial și pune accentul pe captura selfie

948 ori
<b>Vivo V9 este un alt smartphone cu decupaj în ecran; Debutează oficial și pune accentul pe captura selfie</b>În Thailanda tocmai ce a fost introdus astăzi smartphone-ul Vivo V9, terminal ce adoptă un panou de 6.3 inch cu aspect 19:9 și aparent screen to body ratio de 90%. Avem parte de un procesor Qualcomm la bord, de 4 GB memorie RAM și de

Producătorul chinez Vivo a introdus astăzi pe piața din Thailanda un nou smartphone, model numit Vivo V9ce pune accentul pe captura selfie și care sosește cu un ecran generos. Se adoptă și aici decupajul din partea de sus caracteristic lui iPhone X și la prima vedere pare a fi un soi de versiune mai Lite pentru Vivo X21, după cum veți descoperi și voi pe baza specificațiilor menționate în rândurile de mai jos.

Vivo V9

Aflăm că dispozitivul de față oferă un ecran IPS LCD de 6.3 inch cu rezoluție FHD+ și aspect 19:9, raportul screen-to-body fiind de 85.2% cu toate că producătorul se laudă că ar fi vorba despre un procent de 90%. În continuarea listei de dotări avem procesorul octa-core Snapdragon 626, 4 GB de RAM, 64 GB spațiu de stocare flash și un slot pentru carduri microSD de până la 256 GB. 

Vivo V9

Scanner-ul de amprente este în spate și tot aici regăsim și camera duală cu senzori de 16 + 5 megapixeli ce vor permite fotografierea cu efect bokeh și filmarea la rezoluție 4K și 30 cadre pe secundă. Telefonul are și jack audio, port microUSB v2.0 la bază și o cameră seflie de 24 megapixeli cu deschidere f/2.0 și suport pentru captură video FHD. 

Sunt oferite și aplicații AI în cazul de față, precum Face Access care permite deblocarea pe bază de scanare a feței. Mai avem și Face Beauty AI care poate prezice vârsta, sexul, culoarea pielii, textura, ba chiar și lumina din jur cu scopul de a realiza setări dedicate și astfel îmbunătăți capturile portret. Sunt incluse aici și efecte de iluminare similare cu cele de pe iPhone, precum Natural Light, Studio Light, Stereo Light și Background monocrom. 

Mai aflați că telefonul rulează Android 8.1 Oreo și că va sosi la vânzare pe auriu și negru. Prețul încă nu a fost dezvăluit.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×