O primă mostră foto realizată cu LG G7 ThinQ ajunge online; Va avea o cameră duală de 16 mpx

1.253 ori
<b>O primă mostră foto realizată cu LG G7 ThinQ ajunge online; Va avea o cameră duală de 16 mpx</b>Din partea leaker-ului Roland Quandt sosește astăzi și ceea ce pare a fi o primă mostră foto realizată de camera lui LG G7 ThinQ, telefon ce se va lansa oficial pe data de 2 mai. La prima vedere imaginea pare a fi destul de calitativă ținând cont

Ne mai despart aproximativ două săptămâni de lansarea lui LG G7 ThinQ, un telefon care a tot a avut parte de scăpări în ultima vreme și care era așteptat inițial în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018. Debutul a fost amânat datorită design-ului ce nu i-a impresionat pe șefi și am aflat la un moment dat că s-ar fi decis reluarea proiectului de la zero, dar cu toate acestea nu s-au schimbat prea multe din câte am văzut.

LG G7 Thinq Mostra foto

Smartphone-ul va avea un ecran M-LCD cu decupaj în partea de sus și în spate o cameră duală pe stilul caracterstic LG, adică un senzor standard pentru captura obișnuită și unul secundar cu lentile wide pentru fotografii wide. Prin intermediul leaker-ului Roland Quandt descoperim astăzi ceea ce pare a fi prima mostră foto realizată cu acest handset și la prima vedere rezultatele sunt acceptabile.

Info fotografie:

  • ISO 50
  • deschidere diafragmă f/1.6
  • rezoluție 4656 x 3492 pixeli, 16.3 mpx 

Ce remarcăm aici este că deschiderea diafragmei de f/1.6 asigură fotografii low light bune și un dynamic range potrivit. Din EXIF-ul fotografiei reiese că rezoluția este de 16 mpx și că imaginea a fost realizată la un nivel ISO 50 care reduce mult din zgomotul de fundal în condiții de genul de iluminare scăzută. Per total, iluminarea este bună având în vedere condițiile meteo și lumina care nu a ajutat telefonul și camera sa în cazul de față.

Imaginea la dimensiunea originală poate fi găsită la această adresă și în cazul în care vă întrebați ce alte dotări mai promite LG G7 ThinQ, ei bine, pe lista sa se mai află un procesor Qualcomm Snapdragon 845, 4 sau 6 GB RAM și 64 GB de stocare flash. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×