Vivo X27 este prezentat oficial; Phablet de 6.39 inch cu baterie de 4000 mAh și cameră selfie periscop

1.017 ori
<b>Vivo X27 este prezentat oficial; Phablet de 6.39 inch cu baterie de 4000 mAh și cameră selfie periscop</b>După multe teasere și leak-uri iată că smartphone-ul Vivo X27 devine oficial astăzi, telefon care la prima vedere pare a fi o variantă upgrade pentru V15 Pro. Așa și este după cum vom descoperi împreună în rândurile de mai jos

După multe teasere și leak-uri iată că smartphone-ul Vivo X27 devine oficial astăzi, telefon care la prima vedere pare a fi o variantă upgrade pentru V15 Pro. Așa și este după cum vom descoperi împreună în rândurile de mai jos, dar partea cea bună este aceea că noutățile aduse la nivel hardware sunt chiar unele notabile. 

Vivo X27

Ne oferă în prim-plan un ecranSuper AMOLED de 6.39 inch cu rezoluție FHD+ și fără vreun decupaj sau foraj în ecran pentru camera selfie, asta pentru că senzorul frontal este integrat într-un mecanism periscop ce se ridică și coboară automat. Tot la capitolul display menționăm prezența unui scanner de amprente integrat sub ecran.

Vivo X27

Vivo X27 dispune de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 710, 8 GB RAM și 256 GB de stocare. Avem cameră selfie de 16 megapixeli care are nevoie de 0.68 secunde pentru a se ridica automat, mai încet comparativ cu V15 Pro care are nevoie de doar 0.46 secunde pentru această acțiune. În spate găsim o cameră triplă cu senzor principal de 48 mpx, senzor secundar de 13 mpx (ultra-wide) și un al treilea senzor de 5 mpx pentru bokeh.

Vivo X27

Există și un Night Mode care îmbunătățește luminozitatea și reduce zgomotul prin combinarea a 12-16 fotografii. Telefonul de față dispune de o baterie de 4000 mAh ce se încarcă rapid la 18W. Prețul este de 470 euro și găsiți telefonul pe roz sau albastru. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×