Vivo X5 Max măsoară doar 3.98 mm În grosime; iată o fotografie care atestă acest lucru

Autor:  | Publicat în:  Vivo 991 ori
<b>Vivo X5 Max măsoară doar 3.98 mm În grosime; iată o fotografie care atestă acest lucru</b>Deși mai toate informațiile din ultimul timp sugereau faptul că Vivo X5 Max va aduce o carcasă cu o talie de 4.75 mm, iată că astăzi, o fotografie ne dezvăluie că grosimea noului terminal Vivo va fi și mai impresionantă. Mai precis, aflăm că...

Deși mai toate informațiile din ultimul timp sugereau faptul că Vivo X5 Max va aduce o carcasă cu o talie de 4.75 mm, iată că astăzi, o fotografie ne dezvăluie că grosimea noului terminal Vivo va fi și mai impresionantă. Mai precis, aflămX5 Max va măsura doar 3.98 mm grosime, cifră demnă de cartea recordurilor.

Din câte am aflat anterior, Vivo X5 Max va fi lansat oficial pe data de 10 decembrie, zi în care va fi dezvăluit și prețul de achiziție. Spre deosebire de actualul cel mai subțire smartphone din lume, Oppo R5 (4.85 mm), telefonul ce nu integrează un jack audio de 3.5 mm, se pare că inginerii Vivo au reușit introducerea acestei componente, cât și a unei soluții audio HiFi.

Potrivit ultimelor detalii, acest nou smartphone va aduce un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core MediaTek de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×